Om Mäklarfirman Leif Jonasson

Mäklarfirman Leif Jonasson är ett familjeföretag som grundades 1983. Idag finns vi i Falsterbo på Hörens väg 3 samt i Skanör på Södergatan 13.

leif_smallVår mäklare i Falsterbo är Leif Jonasson, företagets grundare, med lång erfarenhet som fastighetsmäklare. Leif är registrerad fastighetsmäklare och ledamot i Mäklarsamfundet.

Vi ger alltid den tid som krävs för varje objekt, det är oerhört viktigt för oss. Att vara tillgänglig för kunden är också viktigt, därför ser vi till att vara anträffbara även kvällstid. Med god lokalkännedom och ett brett kontaktnät hjälper vi dig oavsett om det handlar om att sälja eller köpa bostad.

Hörens väg 3, Falsterbo Tel: 040 – 47 24 70 / 070 – 670 25 00 E-post: leif@leifjonasson.se

sara_smallVår mäklare i Skanör är registrerad fastighetsmäklare Sara Jonasson. Sara har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2000 och är ledamot i Mäklarsamfundet.

Att göra goda och sunda affärer är det viktigaste för mig. Förtroendet mellan köpare och säljare måste vara goda för en bra affär, något vi arbetar för. Den bästa belöning vi får är att våra kunder återkommer. Därför arbetar vi med ett långsiktigt tänkande och tar oss tid för varje objekt.

Södergatan 13, Skanör  Tel: 040 – 47 25 70 / 0707-317220 E-post: sara@leifjonasson.se